Filosofi

Goda matvanor ger bättre prestationer och ett större välbefinnande, det är vår filosofi.

Vi vill att barn och vuxna ska äta näringsriktig och varierad mat som är Kravmärkt, ekologisk eller MSC-märkt samt lagad från grunden. Barn utvecklar sitt smaksinne och vi tror att en variationsrik kost tidigt i livet skapar förutsättningar för ett hälsosamt leverne.

 

Miljöpolicy och socialt ansvar

Vi vill inte att det goda ska stanna vid maten, därför jobbar vi aktivt med vår miljöpolicy och strävar efter att ha så lite miljöpåverkan som möjligt.

Ett sätt är att välja en elleverantör som säljer ren el från sol, vind och vattenkraft. Att utbilda våra chaufförer i eco driving och använda el-bilar eller bilar med partikelfilter är ett annat. De flesta kemikalier som används i köket är Svanen märkta och vi arbetar strikt med källsortering.

Vi har en egen komposteringsmaskin som förvandlar vårt matavfall till matjord över natten. Dessutom försöker vi alltid vägleda våra kunder till bra miljöval i vardagen genom exempelvis inspirerande veckobrev.

Det sociala ansvaret är en annan hjärtefråga. Vi kompletteras och berikas i vår verksamhet genom att anställa personal med funktionshinder.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Lär mer i vår integritetspolicy.