Kalla matlådor till företag

Kalla matlådor

Happy Foods kalla matlådor är ett smidigt sätt att erbjuda personalen god och nyttig mat på jobbet. En klok investering för företaget då det vi äter påverkar hälsa, kreativitet, produktivitet och välbefinnande. Dessutom gör ni en god insats för miljön då vi använder lokala och ekologiska råvaror. Vi är KRAV-certifierade med 50% men använder i dagsläget ca 70% KRAV-märkta råvaror.

Varje vecka finns en ny matsedel med ca 12 olika rätter att välja mellan. Vegetariska, laktos- och glutenfria alternativ samt sallader finns alltid på vår meny. Maten är förpackad i modifierad atmosfär som gör att maten håller sig fräsch länge.

Så här beställer ni:

Mejla er epost-adress till info@happy-food.se så skickar vi en beställningslista till er varje vecka. Ni fyller i listan och skickar tillbaka den till oss i slutet av arbetsveckan. Leveransen/hämtningen sker veckan därpå efter överenskommelse och ingår i priset vid köp av minst 10 matlådor inom Uppsala stad (annars 100:-/utkörning). 

Det är ingen bindningstid utan ni beställer de veckor intresse finns. 

Pris: 75 kr/låda (ca 500g)

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Lär mer i vår integritetspolicy.